hero_pattern.png

Asianajotoimisto S. Tuomaala

Perinteinen suomalainen asianajotoimisto

 

Palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä

Toimistomme tarjoaa asianajopalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille asianajaja Simo Tuomaalan johdolla vuosikymmenten kokemuksella ja asiantuntemuksella. Olemme erikoistuneet etenkin rakentamiseen, asumiseen sekä perhe- ja perintöoikeuteen liittyviin asioihin. Olemme avustaneet lisäksi lukuisia yrityksiä erilaisten yhtiöoikeudellisten ja sopimusoikeudellisten kysymysten kanssa.

Asianajaja Simo Tuomaala on työskennellyt asianajajana yli 20 vuoden ajan. Tuomaala on Suomen Asianajajaliiton jäsen.

 

Ota yhteyttä

➤ SIJAINTI

Puolikkotie 8
Espoo, 02230

☎ YHTEYSTIEDOT

simo.tuomaala@stuomaala.fi
(09) 4730 6970

 

YRITYSTEN JOKAPÄIVÄISET LAKIASIAT

Avustamme pieniä ja keskisuuria yrityksiä jokapäiväisten lakiasioiden kanssa. Hoidamme yrityksen pienemmät lakiasiat ja rutiinit sekä laajemmat tapaukset. Useimmiten laadimme ja tarkastamme sopimuksia sekä avustamme työsuhdeasioissa. Neuvomme myös yrityksen johtoa päätöksenteossa. Perehdymme asiakkaisiimme perusteellisesti, joten asiointi kanssamme on joustavaa ja suoraviivaista. Toimistollamme on myös vankka yrittäjätausta.


RIIDANRATKAISU JA OIKEUDENKÄYNNIT

Autamme asiakkaitamme ratkomaan kaikenlaisia oikeudellisia riitoja. Ensisijaisesti pyrimme parhaaseen mahdolliseen sovintoratkaisuun. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hoidamme oikeudenkäyntejä sekä avustamme muissa vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenetelmissä. Autamme aina asiakkaitamme valitsemaan heille kokonaisvaltaisesti parhaan väylän ja keinot riidan ratkaisemiseksi.


ASUNTOKAUPPA, KIINTEISTÖOIKEUS JA RAKENTAMINEN

Autamme yksityishenkilöitä sekä yrityksiä asuntokauppoihin ja kiinteistöoikeuteen liittyvissä asioissa. Tarkistamme ja laadimme kauppakirjat sekä muut sopimukset, selvitämme taloudelliset riskit ja hoidamme riita-asiat neuvotteluteitse sekä tarvittaessa oikeusteitse.

Avustamme rakennushankkeissa urakoitsijoita sekä rakennuttajia ja neuvomme sekä yksittäisiä osakkaita että asuntoyhtiöitä. Toimistollamme on pitkä kokemus rakennusalan juridiikasta ja toimintatavoista. Avustamme esimerkiksi urakkasopimuksen laadinnassa, vastuiden selvittämisessä sekä lupamenettelyn hoitamisessa. Riita-tilanteissa avustamme neuvotteluissa sekä tarvittaessa hoidamme oikeudenkäynnin.


PERHE- JA PERINTÖOIKEUS

Toimistomme avustaa kaikenlaisissa perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Laadimme asiakirjoja, kuten testamentteja ja avioehtosopimuksia, neuvomme perinnönjaon suunnittelussa etenkin liittyen lesken oikeuksiin ja verosuunnitteluun sekä hoidamme pesänselvityksen ja perinnönjaon. Avustamme myös avio- ja avoeron selvittelyyn liittyvissä asioissa, kuten omaisuuden osituksessa ja erottelussa. Tarvittaessa avustamme riita-asioiden ratkaisemisessa.


KONKURSSI- JA INSOLVENSSIOIKEUDELLISET ASIAT

Avustamme yksityishenkilöitä ja yrityksiä perintä- ja ulosottoasioissa. Toimistollamme on lisäksi pitkä kokemus konkurssipesän pesänhoitajan tehtävistä.
Ihmiset

 
 
Simo%2BTuomaala

Simo Tuomaala

Asianajaja, OTK

Maijan+kuva+sivuille.jpg

Maija Niskanen

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM

Paulus Pentikäinen

Paulus Pentikäinen

Avustava lakimies

  

 

Ota yhteyttä

Käytä alla olevaa lomaketta ottaaksesi yhteyttä meihin. Kerro tarkasti asiasi, jossa tarvitset lainopillista apua. Voit myös mainita, mikäli tarvitset jotain tiettyä asiakirjaa. Jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme, että kuvailette ensin ongelmanne ja vasta sitten tavoittelemanne lopputuloksen. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa.